Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ζωές - τροχιές που συναντιούνται



Έχω την αίσθηση, ότι πάντοτε θα έρχονται οι μέρες και οι νύχτες, που θα χωρούν τους πόθους και τα όνειρά μας, για να συνθέτουν το πάζλ σ’ αυτό το πρωτόγνωρο παιχνίδι της ίδιας της ζωής…

Ρεμβάζοντας τις εικόνες μας στο χθες, σ’ ένα μπουκέτο από αναμνήσεις που διαλέξαμε να φυλάξουμε…
Ο αέρας φέρνει λικνίσματα και μελωδίες από τις εποχές που ζήσαμε, γιατί …, όσα ζήσαμε κι αγαπήσαμε και όσα έρχονται ακόμα…, θα μας ξαφνιάζουν και θα χωράνε απλωμένα μέσα στα μάτια μας.

Όλα είναι Εμείς ! …, για να μας θυμίζουν πολύτιμα χαμόγελα και καρδιοχτύπια από τις διαδρομές μας και τις περιπλανήσεις μας, ανιχνεύοντας … στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο… γιατί , η κάθε νέα στιγμή της ζωής μας λαμποκοπάει σαν αστέρι στα χέρια μας, μα … και λιώνει σαν νιφάδα.

Ζωές που έφτασαν στην άκρη των ορίων τους, ήρωες-πρωταγωνιστές στο περιθώριο, τροχιές που συναντιόνται και εμπλέκονται σε οθόνες με φωτεινά χρώματα.

Υπάρχει πάντοτε ένα αθέατο πέρασμα, μια μυστική σύνδεση με το παρελθόν και με το μέλλον μας κι εμείς, ταμένοι σε μια συνεχή αναζήτηση του μοναδικού πολύχρωμου εαυτού μας, που κινείται, υπόσχεται, αναστατώνει, αποθεώνει, ανανεώνει, ταξιδεύει, ανακαλεί, εξομολογείται, αγαπάει, συγκινεί, συναρπάζει, δραπετεύει, επανέρχεται, αποκαλύπτεται, μεθάει και ζει.

Προσεχώς …, οι αναπάντεχες εξελίξεις, οι διάφανες επιθυμίες, τα μαγευτικά όνειρα, τα ονειροπόλα καλοκαίρια, γιατί όσο θα υπάρχουν λαμπερά καλοκαίρια, θα απολαμβάνουμε το παιχνίδισμα του ήλιου με τη θάλασσα, με νέες σταθερές αξίες στη ζωή μας !

Έμυ Τζωάννου
Ζωές - τροχιές που συναντιούνται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου